Ingrediënten:
Bereidingswijze:
1. Doe de boter (op kamertemperatuur) en suiker in een kom en mix goed door elkaar.
2. Voeg het ei toe en klop door het mengsel. Voeg vervolgens de vanille-extract toe en meng ook dit goed door het mengsel.
3. Doe in een aparte kom de droge ingrediënten (bloem, baking soda, zout, instant espresso, cacaopoeder) en roer met een garde door elkaar.
4. Voeg de droge ingrediënten geleidelijk toe aan het boter, suiker, ei-mengsel en mix door elkaar tot een egaal mengsel.
5. Snijd de pure chocolade in kleine stukjes en voeg toe aan het mengsel.
6. Verwarm de heteluchtoven voor op 185 graden.
7. Bekleed de bakplaat met bakpapier. Maak met een ijsschep of lepel gelijkwaardige bolletjes. Er kunnen er gemiddeld zo een 6 op een plaat want in de oven zullen ze groter worden.
8. Schuif de bakplaat in de oven en bak de koekjes in ongeveer 10-12 minuten gaar. Laat de koekjes ongeveer een half uur afkoelen voordat je ze serveert.
Optie: Maak de koekjes uniek door verschillende toppings toe te voegen. Denk hierbij aan chocolate chips of glazuur.
We hebben je toestemming nodig om de vertalingen te laden
Om de inhoud van de website te vertalen gebruiken we een externe dienstverlener, die mogelijk gegevens over je activiteiten verzamelt. Lees het privacybeleid van de dienst en accepteer dit, om de vertalingen te bekijken.